SKLADIŠČNA ZAŠČITA

Klasična kovinska zaščita v podjetjih z dinamičnim poslovanjem in veliko pretočnostjo skladišč ne služi svojemu namenu. Po naletu in trku se tovrstna zaščita deformira in poči, potrebna je demontaža, menjava, ponovno nameščanje  kar povzroča dodatne stroške. Naša alternativa je zaščita iz balistične in refleksivne plastike, ki absorbira in preusmeri moč trka. Tovrstna zaščita ne poči, ima dolgo življenjsko dobo ter leta in leta kljubuje trkom, ne rjavi, primerna je tudi za uporabo na prostem (UV obstojnost) in v hladilnicah,  barve ne bledijo in vizualno opozarjajo zaposlene na potencialno nevarnost.

Ponudimo vam lahko zaščito priznanih proizvajalcev Rack Armour® in MPM, ki med drugim zajema ščitnike za stojke regalov, zaščitne ograje, stebričke, talne ovire, ograje za pešce, zaščite za stebre, zaščitne panele itd.

Za zaščito manj izpostavljenih področij kot so police, preklade, robovi in cevi svetujemo uporabo penastih ščitnikov nemškega proizvajalca Knuffi rumeno/črne barve. Izdelani so iz visoko kakovostnega penjenega poliuretana (PU), so temperaturno obstojni (od -40°C do 100°C) in odporni na obrabo. Nameščajo se lahko z lepljenjem, privijanjem ali s pomočjo magnetov. 

 
knuffi 1.JPG
Knuffi Logo.JPG
Slika 2.JPG
knuffi 2.JPG
Slika 3.JPG