PAKIRANJE

POVEZOVANJE

Ponujamo:

 - vse vrste trakov: PET, PP, tekstilne in Hotmelt, jeklene.

 - naprave za povezovanje: ročne, ročne baterijske, avtomatske, itd.

 - optimizacijo in regulacijo potrošnje.

PROTIZDRSNE REŠITVE

Premiki v proizvodnji ali po cesti so lahko ključni za vaš izdelek, in če želite brez poškodb, so lahko protizdrsne podloge ali lepilni trakovi dobra rešitev. Posebna plast polimernega premaza zagotavlja bistveno višji protizdrsni učinek kot konkurenčni delno premazani papirji. Različne gramature papirnatega jedra omogočajo optimizacijo in s tem prihranke. Ob uporabi antizdrsnih materialov se potrošnja "strech" folije zamnjša, poveča se varnost  ob prevozu. Podlage lahko koristimo tudi kot zaščito pred vlago, saj le te ne vpijajo vode.

pROTIZDRSNE PODLOGE.png

VOGALNIKI / ROBNIKI

Vogalnike uporabljamo za dodatno zaščito vaših izdelkov med prevozom. Prav tako se uporabljajo za dodatno stabilizacijo palete.

V kolikor stabilizirate ali vežete vaš tovor s trakovi, se vogalniki uporabljajo za lažje drsenje in napenjanje traku, ter preprečujejo da bi se trak "zažrl" v izdelek ali kartonsko embalažo.

PE ELASTIC

PE elastic folijo uporabljamo za hitro in učinkovito pritrjevanje izdelkov in embalaže zložene na paleto. Z napeto PE elastic folijo boste zagotovili varen prevoz oz. premike znotraj podjetja brez poškodb.

nameščanje PE elastic.png
slika 62 opcijsko.jpg

MREŽNA ZAŠČITA

Mrežna zaščita zagotavlja izdelku površinsko zaščito pred poškodbami z vseh strani. Enostavno nameščanje omogoča uporabo v vseh fazah poslovnega procesa: medfazni premiki, končno pakiranje, zaščita izpostavljenih delov, zaščita med prevozom na mesto montaže ipd.

slika 65.jpg