polmar logo.jpg
Polmar - general.png
schematische Darstellung Reifen Wasser.j

Polmar je rešitev za čistočo. Način čiščenja zmanjša vnos umazanije za 80%. Vgradimo ga lahko v ali na tla in je namenjen za prehode zaposlenih, tovornjakov, viličarjev ali transportnih sistemov brez voznika (AGV). Čiščenje pnevmatik, koles in podplatov poteka med vožnjo ali prehodom. Patentirane ščetke omogočajo suho ali mokro čiščenje (z dodatno dezinfekcijo) - odvisno od industrije. Polmar rešitve so nadgradnja sistemov Profilgate.

 

PREDNOSTI ČISTILNIH CON: 

- tehnična čistoča

- izboljšana higiena v industriji

- manj pritožb strank glede umazanije na izdelkih

- nižji stroški čiščenja 

- znižani stroški obnove in podaljšana življenjska doba tal

- izboljšana varnost zaposlenih (manj zdrsov)

RAZLIKA JE V PODROBNOSTIH

 

Zaradi nenehnih izboljšav in nadaljnjega razvoja, so premišljeno zasnovane krtače, ki zagotavljajo učinkovito čiščenje voznih in sprehajalnih območij. Velika kombinacija podrobnih inženirskih funkcij zagotavlja optimalne rezultate čiščenja, nemoteno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Trajnostna zasnova ne zahteva električne energije.

Polmar industry.jpg
Polmar - truck industry.png

MOŽNOST POLOVIČNE ALI POLNE ZAPOLNJENOSTI REŠETK

 

Določene panoge in prehodi nam ne omogočajo postavitev čistilne cone s polnimi rešetkami, saj je velikost umazanije prevelika in ne more pasti na dno, skozi krtačke, zatorej je postavite krtačk - ŠAHOVNICA najbolj primerna, kot tudi ekonomsko sprejemljiva.

Cistilna cona v hali.jpg
Cistilna cona.jpg
Polmar - polna resetka.png
Polmar - sah resetka.png