PROTIZDRSNE PODLAGE

pROTIZDRSNE PODLOGE.png
Listi

PROTIZDRSNE PODLOGE ANTISLIP se uporabljajo kot vmesni sloj za izdelke zložene na paleto.

Na ta način se stabilizirajo paletizirani izdelki do naklona 55° s čimer se zagotovi zaščita pred poškodbami, ki nastanejo med manipulacijo in prevozom. Podloge prav tako ščitijo občutljivo površino grafično obdelanih paketov.
 

Antislip podoge se lahko uporabijo večkrat, so 100% primerne za reciklažo, brez strupenih primesi ter zato uporabne tudi za stik s prehrambenimi izdelki.

Protizdrsne lastnosti podlog se ohranijo na temperaturah od -30°C do +120°C.

Na voljo so v dveh oblikah: listi (dimenzije 740x1.140mm za EURO palete, ter 940x1.140mm za industrijske palete) in zavitki.
 

Zvitki

Glede na povpraševanje so na razpolago tudi druge dimenzije in gramature. Za premikanje sodov svetujemo uporabo valovitega antislip kartona debeline 1,8 mm z gramaturo 450 g/m2 (500 kos/paleto).

PROTIZDRSNI LEPILNI TRAKOVI

omogočajo hkratno lepljenje kartonske embalaže ter preprečitev zdrsov. Ko se trak navlaži, se aktivira lepilni nanos iz krompirjevega škroba.

 

Na ta način varno in ekološko neoporečno zapremo kartonsko embalažo. Na voljo so različne dimenzije, dolžine, gramature in različni premeri jeder lepilnih trakov. Nudimo tudi naprave, ki trak navlažijo in razrežejo na željeno dolžino.

slika 69.jpg