Čistilne cone

Polmar je rešitev za čistočo. Način čiščenja zmanjša vnos umazanije za 80 %. Vgradimo ga lahko v ali na tla in je namenjen za prehode zaposlenih, tovornjakov, viličarjev ali transportnih sistemov brez voznika (AGV). Čiščenje pnevmatik, koles in podplatov poteka med vožnjo ali prehodom. Patentirane ščetke omogočajo suho ali mokro čiščenje (z dodatno dezinfekcijo) – odvisno od industrije. Polmar rešitve so nadgradnja sistemov Profilgate.

PREDNOSTI ČISTILNIH CON:
RAZLIKA JE V PODROBNOSTIH

Zaradi nenehnih izboljšav in nadaljnjega razvoja so krtače premišljeno zasnovane, zato zagotavljajo učinkovito čiščenje voznih in sprehajalnih območij. Velika kombinacija podrobnih inženirskih funkcij zagotavlja optimalne rezultate čiščenja, nemoteno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Trajnostna zasnova ne zahteva električne energije.

MOŽNOST POLOVIČNE ALI POLNE ZAPOLNJENOSTI REŠETK

Določene panoge in prehodi nam ne omogočajo postavitve čistilne cone s polnimi rešetkami, saj je velikost umazanije prevelika in ne more pasti na dno skozi krtačke, zato je postavitev krtačk – ŠAHOVNICA najbolj primerna in ekonomsko sprejemljiva.

polmar 03