Spreji

OZNAČEVANJE TAL
SPREJ TRAFFIC PAINT je namenjen označevanju zunanjih (parkirišča ter dovozne poti) in notranjih talnih označb oz. površin (skladišča, proizvodnji obrati, logistični centri itd.).
RAL lestvica barv:
Bela – RAL 9016, Rumena – RAL 1023, Rdeča – RAL 3020, Modra – RAL 5017, Zelena – RAL 6024, Siva – RAL 7042, Črna – RAL 9017.
Barve ne vsebujejo CFC, svinca in kadmija; 1 karton vsebuje 12 sprejev po 500 ml, kar zadošča za cca 600 m označevanja (odvisno od širine črte in vrste tal); nizki stroški izdelave in vzdrževanje talnih označb. Na voljo so tudi različne šablone za večkratno uporabo iz povoščenega papirja.
Spreji
OZNAČEVANJE GOZDOV
Spreji
MARKACIJE, GEODETSKE OZNAČBE, TOPOGRAFSKE OZNAKE IN OZNAČEVANJE JAVNIH DEL
markacije
SPREJ TRAFFIC PROTECTOR
To je specialni lak, ki še dodatno izboljša rezultate označevanja. Nanaša se kot dodatna zaščita zlasti na površine z visoko mehansko obremenitvijo. Z nanosom podaljšamo življenjsko dobo talnih označb in jih ohranimo čiste. Traffic protector lahko nanesemo takoj, ko se osnovni nanos Traffic Paint-a posuši. En karton vsebuje 12 sprejev po 500 ml, kar zadošča za dodatno zaščito, ki jo naredimo z dvema kartonoma barve Traffic oz. Traffic Extra.
OZNAČEVALEC TAL PERFECT STRIPER
omogoča, da si sami izdelamo talne označbe.

POMEMBNI NASVETI PRI OZNAČEVANJU TAL: