Rack Armour

ZAŠČITNI SISTEMI RACK ARMOUR®
Je idealen dodatek ščitnikom za skladiščne regale Rack Armour®,ki se namesti na konec regalne vrste in na ta način ščiti regale po celotni širini. Lahko se namesti tudi kot zaščita med prevoznimi in pohodnimi potmi v skladišču ali proizvodnih prostorih. Zaščita narejena iz skoraj neuničljivega balističnega polietilena (HDPE) je prožna, elastična, ohranja obliko hkrati pa z vpadljivo rumeno barvo omogoča dobro vidljivost.
ŠČITNIKI ZA REGALE
ŠČITNIKI ZA REGALE ECO RACK
Z novimi tehnologijami je Eco Rack še dostopnejši končnim uporabnikom.
rack armour – 3
PRILAGODLJIVA ZAŠČITA ZA STEBRE
Prilagodljiva zaščita za stebre iz visoko kakovostnega HDPE materiala, ki stebre ščiti pred poškodbami. Dvodelna zaščita je pritrjena na steber s prilagodljivimi pasovi. Za pritrditev ne potrebujete dodatnega montažnega orodja.
Je primerna za stebre pravokotnih oblik od 100-200mm in od 350-500mm. Oba elementa se enostavno potisneta skupaj in s pomočjo dveh trakov, pritrjenih na ustrezni stolpec, fiksirata. Zaščita se lahko kadar koli odstrani in po potrebi uporabi na drugem stebru.
rack armour – 4
REGALNA ZAŠČITA
Je idealna rešitev za področja z redkejšim prometom viličarjev ali ročnih vozičkov. Zaščita dobro prenaša in blaži trke ter se po trku vrne v prvotno stanje.
rack armour – 5
OJAČANA REGALNA ZAŠČITA
Namenjena je postavitvi na območja z intenzivnim prometom viličarjev saj s svojo višino in signalno barvo opozarja na možnost trka.
rack armour – 6
PROSTOSTOJEČI STEBRI®
rack armour – 7
ZAŠČITNE OGRAJE
S tem tipom zaščite zaščitimo prehodne poti pred nezaželenimi trki viličarjev (kjer pot viličarja prihaja pravokotno na pot za pešče), prav tako v primeru razsipa tovora z ročnimi vozički – prehodna pot je zaščitena.
rack armour – 8
TALNE OVIRE®
So popolna rešitev za zaščito pred trki v skladiščih, kjer izvajajo komisioniranje.

Zahvaljujoč posebni balistični plastični masi (HDPE) ovira absorbira vplive trka viličarjev in tako ohrani regale nedotaknjene.

Tehnični podatki: – višina: 100 mm (vključno s talno ploščo 105 mm) – standardna dolžina: 1,20 m
rack armour – 9